Palauttaa

Kiitos ostoksestasi verkkokaupassamme Footzone.nl. Toivomme, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Jos et kuitenkaan ole täysin tyytyväinen tai sinulla on ongelmia tuotteisiisi, tarjoamme sinulle mielellämme mahdollisuuden palauttaa ne alla olevan palautuskäytäntömme mukaisesti.  

Palautusehdot: 

 • Sinulla on oikeus palauttaa tuotteesi 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta.
 • Tuotteen tulee olla käyttämätön, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessa.
 • Kengät tulee palauttaa alkuperäisessä kenkälaatikossa ilman vaurioita tai tarroja.
 • Vaatteissa ja asusteissa on oltava alkuperäiset etiketit, eivätkä ne saa olla käytettyjä tai pestyjä.
 • Kosmetiikkaa, hoitotuotteita ja korvakoruja ei voi palauttaa hygieniasyistä, elleivät ne ole viallisia vastaanotettaessa.
 • Tuote on palautettava yhdessä alkuperäisen laskun/kuitin kopion kanssa.

  Palautusprosessi: 

  1. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@venla-helsinki.com rekisteröidäksesi palautuksesi. Liitä mukaan tilausnumerosi, palautettavat tuotteet ja palautuksen syy.

  2. Saatuamme palautuspyyntösi, annamme sinulle lisäohjeet ja palautusosoitteen, joka on: General Lemanlaan 39, 8310 Brugge, Belgia.

  3. Pakkaa tuotteet huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen, jotta ne eivät vaurioidu kuljetuksen aikana.

  4. Palauta tuotteet ilmoitettuun palautusosoitteeseen. Palautuskulut ovat omalla kustannuksellasi.

  5. Kun olemme vastaanottaneet tuotteen (tuotteet) hyvässä kunnossa, käsittelemme hyvityksen. Summa palautetaan alkuperäiselle maksutavalle, jota käytit tilausta tehdessäsi, vähennettynä mahdollisilla toimituskuluilla. Tämä prosessi voi kestää useita arkipäiviä.

  Annoitko vahingossa väärän toimitusosoitteen? Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian. Teemme parhaamme muuttaaksemme tilauksen puolestasi ennen sen lähettämistä.

  Ostokset Klarnan kautta: Jos olet tehnyt ostoksesi Klarnan maksutavalla, sinulla on oikeus palauttaa Klarnan kautta ostamasi tavarat 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja se on moitteettomassa kunnossa. eli ei avattu.

  Vaihto:

  Tuotteita ei tällä hetkellä ole mahdollista vaihtaa. Jos haluat saada toisen tuotteen, suosittelemme, että teet uuden tilauksen ja palautat ei-toivotun tuotteen palautuskäytännön mukaisesti.


  Vialliset tai väärin toimitetut tuotteet:

  Jos olet saanut viallisen tuotteen tai jos on toimitettu väärä tuote, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme info@venla-helsinki.com. Ratkaisemme tämän puolestasi mahdollisimman nopeasti.


  Milloin saan rahani takaisin:

  Pyrimme palauttamaan rahasi 14 työpäivän kuluessa palautuksesi vastaanottamisesta. Jos et ole saanut palautusta 14 päivän kuluessa, palautuksesi ei ehkä ole vielä saapunut. Pyydämme ystävällisesti lähettämään meille track & trace -numerosi, jotta voimme auttaa sinua edelleen.

  Pyrimme käsittelemään palautuksesi mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Jos sinulla on kysyttävää palautuskäytännöstämme, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.


  Vilpittömästi sinun,

  venla-helsinki.com-tiimi

  Sähköposti: info@venla-helsinki.com