Toimitusehdot

 • Kaikki Footzone.nl:ssä tehdyt tilaukset käsitellään 24 tunnin sisällä, viikonloppuja ja pyhäpäiviä lukuun ottamatta.
 • Kun tilaus on käsitelty, asiakas saa sähköpostivahvistuksen, jossa on tilauksen tiedot, mukaan lukien arvioitu toimitusaika.

Toimitusaika:
 1. Hollannin ja Belgian sisällä toimitettaessa Footzone.nl pyrkii 5-9 työpäivän toimitusaikaan.
 2. Kiireisinä aikoina tai odottamattomissa olosuhteissa toimitusaika voi kuitenkin kestää jopa 21 päivää. Tämä voi sisältää lomia, tarjouksia tai odottamattomia logistisia viivästyksiä.
 3. Footzone.nl ei ole vastuussa viivästyksistä, jotka johtuvat ulkoisista tekijöistä, kuten sääolosuhteista, tullauksesta tai muista odottamattomista olosuhteista.
Toimitus ja toimitus:

 1. Kaikki tilaukset toimitetaan luotettavan kuriiripalvelun kautta.
 2. Toimituskulut lasketaan tilauksen kokonaissumman ja kassalla valitun toimitustavan perusteella.
 3. Asiakas vastaa oikean toimitusosoitteen ilmoittamisesta. Footzone.nl ei ole vastuussa virheellisistä toimituksista, jotka johtuvat asiakkaan antamista virheellisistä osoitetiedoista.
 4. Kun tilaus on lähetetty, asiakas saa sähköpostin, jossa on toimitusvahvistus ja seurantatiedot (jos saatavilla), jotta se voi seurata toimituksen tilaa.
PALAUTUSKÄYTÄNTÖ:

 • Asiakkailla on oikeus lähettää palautuspyyntö Footzone.nl:lle 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.
 • Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossaan, kulumattomia, vahingoittumattomia sekä alkuperäisillä etiketeillä ja pakkauksilla.
 • Asiakas vastaa kustannuksista ja palautusriskistä, ellei tuote ole viallinen tai virheellisesti toimitettu.
 • Saatuaan palautetut tuotteet Footzone.nl tarkastaa ja arvioi palautuslähetyksen. Jos se hyväksytään, hyvitys käsitellään 14 päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.

Huomaa: COVID-19:

 • n vuoksi toimituksissa ja palautusten käsittelyssä voi tällä hetkellä olla viiveitä. Footzone.nl tekee kuitenkin kaikkensa jatkaakseen optimaalisen palvelun tarjoamista ja tiedottaakseen asiakkaille ajoissa toimitus- ja palautuskäytäntöjen muutoksista.
 • Footzone.nl:n tilaus- ja toimituskäytäntöjä koskevissa lisäkysymyksissä tai kommenteissa asiakkaat voivat ottaa yhteyttä asiakaspalveluun verkkosivuilla olevien yhteystietojen kautta.